Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onzeTrendsetters in elektrisch rijden

Duurzaamheid zit bij Mobility Service Nederland in de genen. De oprichters van ons bedrijf zijn trendsetters in het gebruik en de inzet van elektrische voertuigen. In 2009 was Mobility Service Nederland de eerste importeur van een elektrische auto in heel Nederland (de Think!), die veelvuldig is ingezet bij ministeries en wat grotere overheidsorganisaties en non-profit organisaties. Onze huidige directeur, Paul Harms, is voormalig CEO van BetterPlace Nederland, een internationale aanbieder van een netwerk van verwisselbare accu’s.

 

Elektrisch rijden bij Mobility Service Nederland

Door het geloof dat wij hebben in elektrisch rijden (vanwege reductie van CO2, maar ook met steeds grotere afstanden die overbrugd kunnen worden door de huidige generatie elektrische auto’s en een steeds groter netwerk van oplaadpunten), hebben wij ons de ambitie gesteld om een leidende positie te pakken als EV-leader in Noord-Nederland. Een steeds groter percentage van onze vloot is hybride of volledig elektrisch.

Wil jij een elektrische auto leasen? Ga dan naar de website van Mobility Service Electric.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy