Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onze

Mobility Service Nederland en Eneco eMobility slaan handen ineen
11 juni 2018

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland en Eneco eMobility gaan samenwerken op het gebied van elektrische laaddiensten. Daartoe hebben beide bedrijven afgelopen vrijdag een overeenkomst ondertekend. Doel van de samenwerking is om elektrisch rijden aantrekkelijker en laagdrempeliger te maken voor zakelijke leaserijders.

Samenwerking Mobility Service Nederland en Eneco eMobility

Door de samenwerking kunnen klanten van Mobility Service Electric via de website zakelijkelektrischleasen.nl bij het online bestellen van een leaseauto direct de benodigde laaddiensten – zoals een laadpunt en pas – mee bestellen. Eneco eMobility, het onderdeel van Eneco dat gespecialiseerd is in laaddiensten, regelt vervolgens alles rond de installatie van het laadpunt en zorgt dat de klant snel en eenvoudig groene stroom kan ‘tanken’.

Beide bedrijven delen de passie om elektrisch rijden de nieuwe standaard te maken. Algemeen directeur Paul Harms: Wij vonden het belangrijk een partner te vinden op basis van gedeelde waarden. Waar de passie voor elektrisch rijden niet alleen in woorden, maar ook in daden geleefd wordt. Dan kom je al snel in Rotterdam uit, de stad die er zijn slogan van maakte. Het team van Eneco eMobility bestaat uit enthousiaste professionals met een passie voor elektrisch laden en rijden.

Over Eneco eMobility

Eneco eMobility is in 2012 gestart binnen duurzame energiemaatschappij Eneco om ook de wereld van elektrische auto’s te verduurzamen. Inmiddels is Eneco eMobility uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf met 25 medewerkers die klanten volledig ontzorgt op het gebied van laaddienstverlening. Laadt een berijder zijn auto met een pas of laadpunt van Eneco, dan wordt elke kilometer gereden op 100% Eneco HollandseWind®.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy