Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onzeBanden controleren

Goede banden zijn ontzettend belangrijk voor de veiligheid. De conditie van elke band moet daarom altijd goed zijn. Wij adviseren je om de banden regelmatig te (laten) controleren. Het profiel en de bandenspanning dienen optimaal te zijn voor een maximale prestatie van het rubber.

Je kunt jouw banden laten controleren bij:

  • Je eigen dealer;
  • Euromaster (www.euromaster.nl);
  • Kwik-fit (www.kwik-fit.nl);
  • Profile Tyrecenter (www.profiletyrecenter.nl).

Winterbanden

Goed contact met het wegdek is van groot belang voor de veiligheid en voor de veiligheid van anderen, vooral tijdens de wintermaanden. Mobility Service Nederland biedt daarom de mogelijkheid om tijdens de wintermaanden op winterbanden te rijden. Hiervoor is het wel noodzakelijk om een winterbandenregeling in het leasecontract op te nemen. Heb je dit nog niet in jouw leasecontract opgenomen? Dan kun je contact opnemen met ons. Wij regelen het graag voor je!

Heb je al eerder banden gewisseld?

Heb jij al eerder de banden gewisseld van jouw auto? Dan kun je een afspraak maken bij de leverancier of garage waar jouw auto de laatste keer ook is geweest voor de bandenwissel. Hier liggen namelijk jouw winterbanden opgeslagen. Weet je niet zeker welke garage of welke leverancier het betreft, neem dan contact met ons op om te informeren waar je terecht kunt.

Heb je nog niet eerder banden gewisseld?

Heb jij nog niet eerder de banden gewisseld van jouw auto? Neem dan even contact op met ons of bel met de dichtstbijzijnde vestiging van Euromaster. Geef aan dat je graag gebruik wilt maken van winterbanden, maar dat er nog geen banden voor jou liggen opgeslagen. Vervolgens worden er banden voor je besteld en wordt de afspraak ingepland, de zomerbanden slaat Euromaster voor je op.

Bandschade

Bandschade wordt berekend aan de hand van de restprofieldiepte. Uitgaande van een nieuwe band met een profieldiepte van 8 mm en een vervangingsgrens van 2 mm is het effectieve (te gebruiken) profiel van een band 6 millimeter.

Bij vervanging van een band naar aanleiding van schade wordt elke millimeter restprofiel boven de 2 mm (de vervangingsgrens) doorbelast. Dit profiel had normaal gesproken nog gebruikt kunnen worden.

In formule: (Restprofiel in mm-2 mm(vervangingsgrens))/6 x factuurbedrag nieuwe band=doorberekening.

Voorbeeld: Het restprofiel bedraagt 4 mm. Het factuurbedrag van de nieuwe band incl. montage is € 150,- Excl. BTW

Berekening:(4mm – 2mm)/ 6 x € 150,- = € 50,- excl. BTW. Dit bedrag wordt doorbelast.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy