Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onzeBanden controleren

De conditie van uw banden is zeer belangrijk. Wij adviseren u om regelmatig uw banden te (laten) controleren. Het profiel en de bandenspanning dienen optimaal te zijn voor uw eigen veiligheid en voor besparing van brandstof.

U kunt uw banden laten controleren bij:

  • Uw eigen dealer;
  • Kwik-fit (www.kwik-fit.nl);
  • Profile Tyrecenter (www.profiletyrecenter.nl);
  • Euromaster (www.euromaster.nl).

Winterbanden

Goed contact met het wegdek is van groot belang voor uw veiligheid en voor de veiligheid van anderen, vooral tijdens de wintermaanden. Mobility Service Nederland biedt u daarom de mogelijkheid om tijdens de wintermaanden op winterbanden te rijden. Hierbij is het noodzakelijk om een winterbandenregeling in uw leasecontract op te nemen. Indien u nog geen regeling heeft getroffen neemt u dan contact op met uw leaseadviseur van Mobility Service Nederland.

Indien u al wel gebruik maakt van onze regeling dan kunt u contact opnemen met een vestiging van Kwik-Kit, Profile Tyrecenter of Euromaster om gebruik te gaan maken van winterbanden. U geeft hier aan dat het om een leaseauto van Mobility Service Nederland gaat. U geeft telefoonnummer 050 3048040 op, zodat er indien nodig contact met ons opgenomen kan worden.

Bandschade

Bandschade wordt berekend aan de hand van de restprofieldiepte. Uitgaande van een nieuwe band met een profieldiepte van 8 mm en een vervangingsgrens van 2 mm is het effectieve (te gebruiken) profiel van een band 6 millimeter.

Bij vervanging van een band naar aanleiding van schade wordt van elke millimeter restprofiel boven de 2 mm (de vervangingsgrens) doorbelast. Dit profiel had normaliter nog verreden kunnen worden.

In formule: (Restprofiel in mm-2 mm(vervangingsgrens))/6 x factuurbedrag nieuwe band=doorberekening.

Voorbeeld: Het restprofiel bedraagt 4 mm. Het factuurbedrag van de nieuwe band incl. montage is € 150,- Excl. BTW

Berekening:(4mm – 2mm)/ 6 x € 150,- = € 50,- excl. BTW. Dit bedrag wordt doorbelast.

© 2017 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy