Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onzeHet retourneren van uw auto

Voor het retourneren van de leaseauto kun je contact opnemen met de afdeling Transportplanning van Mobility Service Nederland op telefoonnummer 050 304 8040. Wij maken vervolgens een afspraak met u om de auto af te halen.

Om het gehele inname-proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zouden we je graag de volgende zaken willen vragen. Wil je zorgen dat:

  • de auto is gewassen;
  • de auto is afgetankt;
  • het interieur van de leaseauto is netjes verzorgd;

Auto netjes, schoon en afgetankt?

Let ook op dat de volgende zaken worden ingeleverd bij de leaseauto:

  • het origineel kentekenbewijs 1a en 1b of vanaf 2014 de kentekencard;
  • de reservesleutel(s);
  • onderhouds- en instructieboekjes;
  • meegeleverde accessoires die binnen het leasecontract vallen.

De kosten voor het ophalen van de auto bedragen €75 euro exclusief btw. Liever zelf de leaseauto afleveren bij Mobility Service Nederland? Geen probleem. Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy