Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onzeIn het buitenland

Mag ik met mijn leaseauto rijden in het buitenland?

Je mag met jouw leaseauto rijden in het buitenland, mits je daarvoor toestemming hebt van jouw werkgever. In de meeste gevallen heb je in het buitenland geen groene verzekeringskaart nodig.

Wat moet ik doen bij pech in het buitenland?

Bij pech onderweg, ook in het buitenland, moet je altijd meteen contact met ons opnemen. Binnen kantoortijden kan dat via ons reguliere telefoonnummer, +31-(0)50 – 304 80 40. Buiten kantoortijden kun je bellen met het alarmnummer. Je kunt het alarmnummer 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken via +31-(0)50 – 303 97 11. Als je belt, word je direct doorverbonden naar de alarmcentrale waar de juiste hulpverlening voor jou wordt opgestart.

Niets is zo vervelend als pech onderweg, zeker op weg naar jouw vakantiebestemming in het buitenland. Het doel is natuurlijk altijd om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Vervangend vervoer in het buitenland

Stel dat jouw auto enkele dagen bij de garage moet staan, dan heb je wellicht behoefte aan vervangend vervoer. Indien in jouw leasecontract de module vervangend vervoer is opgenomen, dan is vervangend vervoer in het buitenland inbegrepen tot een maximale dagprijs. Ook als vervangend vervoer niet in jouw leasecontract is opgenomen, dan helpen wij jou altijd weer op weg. Neem altijd contact met ons op om te overleggen wat er aan de hand is en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Afhankelijk van de situatie (en afhankelijk van de gemaakte afspraken met jouw werkgever) kan het wel zo zijn dat er kosten worden doorbelast, wij geven dat dan altijd vooraf bij je aan. Is jouw leaseauto minder dan twee jaar oud? Dan is er sowieso altijd sprake van fabrieksgarantie van het merk (Bij Kia is dat zelfs zeven jaar). Is jouw leaseauto ouder dan twee jaar? Dan kun je je voor de zekerheid aanvullend verzekeren in het buitenland (bijvoorbeeld via de ANWB Wegenwacht Europa Service) om eventuele kosten te voorkomen.

Wat te doen bij schade in het buitenland?

Bij schade in het buitenland, kun je dit op dezelfde manier melden als schade in Nederland. Je meldt de schade eenvoudig online en via je mobiel.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy