Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onzeIn het buitenland?

Mag ik mijn leaseauto rijden in het buitenland?

U mag met uw leaseauto rijden in het buitenland, mits u toestemming heeft van uw werkgever. In de meeste gevallen heeft u geen groene verzekeringskaart nodig.

Wat moet ik doen bij pech in het buitenland?

Bij pech onderweg, ook in het buitenland, neemt u direct contact op met onze hulpdienst. Mobility Service Nederland heeft een alarmnummer dat u 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt bereiken via 050 – 303 97 11. U wordt direct doorverbonden naar de alarmcentrale waar de juiste hulpverlening voor u wordt opgestart.

Waar moet ik op letten als ik met mijn leaseauto op vakantie ga?

Wanneer uw auto meegaat op vakantie, dan gelden dezelfde voorwaarden als voor regulier vervoer in het buitenland (die u hierboven terugvindt). Wanneer u op wintersport gaat neemt u winterbanden en sneeuwkettingen mee. In sommige landen is het verplicht een veiligheidsvest en/of gevarendriehoek in uw bezit te hebben. Wij adviseren u voor uw reis te controleren wat u dient mee te nemen om uw auto in het buitenland te mogen gebruiken. Op de website van de ANWB vindt u een overzicht per land.

Wat te doen bij schade in het buitenland?

Bij schade in het buitenland volgt u dezelfde procedure als in Nederland. U vindt de instructies op het onderdeel schade.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Liever telefonisch contact? Bel ons op 050 – 304 8040 en wij helpen u direct verder.

© 2017 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy