Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onzeOnderhoud en reparatie?

Periodiek onderhoud

Als bestuurder van de leaseauto bent u verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud van uw leaseauto. Het onderhoud dient te worden uitgevoerd op de kilometerstand conform opgave van de fabrikant. U kunt hier het onderhoudsboekje raadplegen, deze bevindt zich in de auto. De meeste auto’s zijn tegenwoordig voorzien van een service-indicator die precies aangeeft wanneer u auto aan onderhoud toe is. Indien u enige twijfel heeft over het onderhoud van uw auto dan kunt u contact opnemen met de afdeling Reparatie, Onderhoud & Banden van Mobility Service Nederland op telefoonnummer 050 304 8040.

Waar?

U kiest zelf waar u het onderhoud aan uw auto laat uitvoeren. Wanneer u hier vragen over heeft neemt u telefonisch contact met ons op. U kunt zelf een afspraak voor onderhoud maken en aangeven dat het een leaseauto van Mobility Service Nederland betreft. U geeft telefoonnummer 050 304 8040 op, zodat er contact met ons kan worden opgenomen indien nodig. De dealer zal vervolgens contact met ons opnemen om de werkzaamheden te bespreken en de facturering juist te verzorgen.

Vervangend vervoer

U heeft recht op vervangend vervoer tijdens het uitvoeren van onderhoud. De voorwaarden hiervoor vindt u terug in uw contract. Bij het uitvoeren van een kleine beurt is het gebruikelijk dat u even wacht.

Bijzonderheden

Bij bijzonderheden neemt u contact op met Mobility Service Nederland. Wij beoordelen dan of de bijzonderheid kan worden uitgevoerd.

Uw eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken met betrekking tot het onderhoud van uw auto vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid. U dient om de 14 dagen uw auto te (laten) wassen. Verder dient u om de twee weken het onderstaande te controleren:

  • oliepeil;
  • koelwaterpeil;
  • ruitensproeiervloeistof;
  • bandenspanning.

© 2017 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy