Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onzeOnderhoud en reparatie?

Periodiek onderhoud

Als bestuurder van de leaseauto ben je zelf verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud van de leaseauto. Het onderhoud moet worden uitgevoerd op de kilometerstand zoals de fabrikant van de auto dit aangeeft. Hiervoor kun je in het onderhoudsboekje kijken, deze ligt in het dashboardkastje van de auto. De meeste auto’s zijn tegenwoordig ook voorzien van een service-indicator die precies aangeeft wanneer de auto aan onderhoud toe is. Indien je enige twijfel hebt over het onderhoud van de auto dan kun je altijd contact opnemen met de afdeling Reparatie, Onderhoud & Banden van Mobility Service Nederland op telefoonnummer 050 304 80 40.

Waar?

Je mag zelf beslissen waar je het onderhoud aan de auto laat uitvoeren. Je kan zelf een afspraak voor onderhoud maken en aangeven dat het een leaseauto van Mobility Service Nederland betreft. De desbetreffende garage kan het onderhoud aanmelden via ROB-net, of even met ons bellen op 050 304 80 40. De dealer handelt de werkzaamheden af en richt de factuur aan ons. Wanneer je vragen heb over dit proces, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Vervangend vervoer

Staat jouw leaseauto bij de garage voor onderhoud? Dan heb je recht op vervangend vervoer. De voorwaarden hiervoor kun je terugvinden in het leasecontract. Bij het uitvoeren van een kleine beurt is het vaak echter niet nodig om vervangend vervoer mee te krijgen. Dit is vaak snel weer geregeld.

Bijzonderheden

Bij bijzonderheden zoals een reparatie, kun je contact opnemen met Mobility Service Nederland. Wij beoordelen dan of de werkzaamheden die hiermee gemoeid gaan, kunnen worden uitgevoerd.

Uw eigen verantwoordelijkheid

Om de auto in goede staat te houden, willen we je vragen zelf ook een aantal zaken bij te houden. Zo is het voor het behoud van de auto goed om eens in de twee weken de auto te (laten) wassen. Wij willen je vragen ook regelmatig te volgende zaken te controleren:

  • oliepeil;
  • koelwaterpeil;
  • ruitensproeiervloeistof;
  • bandenspanning.
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy