Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onzeWat te doen bij pech onderweg?

Bij pech onderweg kun je direct contact opnemen met onze hulpdienst. Mobility Service Nederland heeft een alarmnummer die je 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt bereiken via 050 – 303 97 11. Je wordt direct doorverbonden naar de alarmcentrale waar de juiste hulpverlening wordt opgestart.

Deze hulpverlening is van kracht binnen Europa. Een aanvullende verzekering voor Europa is niet nodig als je met de leaseauto naar het buitenland gaat. Twijfel? Neem dan even contact met ons op.

 

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy