Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Peugeot 308 SW lease

Peugeot 308 SW lease
Peugeot 308 SW lease Peugeot 308 SW lease Peugeot 308 SW lease Peugeot 308 SW lease Peugeot 308 SW lease Peugeot 308 SW lease Peugeot 308 SW lease
 

Peugeot 308 SW lease

De Peugeot 308 SW hdi blue lease, is bij ons ook in 2017 nog verkrijgbaar tegen een gunstige 14% bijtelling. De Peugeot 308 SW lease is met recht een zeer populaire auto in de leasemarkt.

Deze stationwagon van Peugeot heeft alles in zich wat je van een moderne auto mag verwachten. Het strakke en moderne design weerspiegelt het moderne karakter van de auto.

Over binnenruimte valt ook niets te klagen. Het ruime en praktische interieur maakt de auto geschikt voor vrijwel alle mogelijke scenario’s. Zo passen er met gemak vijf volwassenen in de auto, en laat de laadruimte niets te wensen over. Dit alles, in combinatie met de prima rij-eigenschappen, maakt deze Peugeot 308 SW blue lease edition een uitstekende en zeer aantrekkelijke leaseauto.

Krachtige motor, 14% bijtelling

Geen concessies doen op het vlak van vermogen. Dat was de insteek bij de lancering van de Peugeot 308 SW blue lease edition. En dat is goed gelukt. Geen moment voelt het alsof de auto kracht tekort komt. Met 120 pk in het vooronder, rijdt de auto gewoon heerlijk.

Beschikbaarheid Peugeot 308 SW lease

Ook nu nog kunnen wij Peugeot 308 SW’s leveren met een gunstige 14% bijtelling. Dat betekent dat u nog tot eind 2020 kunt profiteren van fiscaal voordeel op deze populaire zakenauto.

Daarom.
Leasen met voorrang
  • Dikke 8,5 op klanttevredenheid
  • Gratis op locatie geleverd
  • Persoonlijk advies door lease experts
Meer hulp
nodig?
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy