Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Citroen

Citroen leasen?

Het eigenwijze Franse merk Citroen, is al jaren met een aantal modellen erg goed vertegenwoordigt in de leasemarkt. Ben je van plan om een Citroen te leasen, dan heb je keuze uit meerdere modellen. Zo zijn de kleine C1, de C3 en auto’s uit de DS-lijn populaire leaseauto’s.

Citroen is populair omdat het merk aan de ene kant speels ontworpen auto’s creëert die ook nog praktisch zijn en aan de andere kant sportieve modellen onder het merk DS op de weg zet. Het brede scala aan auto’s maakt het mer toegankelijk voor heel veel leaserijders. Bovendien krijg je veel waar voor je geld.

Je kan de volgende Citroen modellen bij ons leasen.

  22%
  Citroen Spacetourer
  Citroen Spacetourer
  22%
  Citroen Jumper
  Citroen Jumper
  22%
  Citroen Berlingo
  Citroen Berlingo
  22%
  Citroen C4 Picasso
  Citroen C4 Picasso
  22%
  Citroen C4 Cactus
  Citroen C4 Cactus
  22%
  Citroen C4
  Citroen C4
  22%
  Citroen C3
  Citroen C3
  22%
  Citroen C1
  Citroen C1

Meer informatie over Citroen

Citroen maakt als sinds begin van de vorige eeuw eigenwijze en eigentijdse auto’s. Citroen is altijd vooruitstrevend geweest. Zodoende heeft het merk veel bijzondere dingen gedaan in de auto-industrie. De eerste massa-geproduceerde voorwiel aangedreven auto bijvoorbeeld, komt van Citroen. De destijdse eigenaar van Citroen, André Citroen, heeft onder andere ook de autoverzekering, autodealers en openbaar vervoer per bus uitgevonden. Deze drang naar vernieuwing maakt dat het ermee onder andere grote successen heeft gehad met de 2C en de DS.

Na de tweede wereldoorlog heeft Citroen het een tijdje moeilijk gehad. In 1974 fuseert Citroen met het andere grote merk in Frankrijk; Peugeot. Citroen produceert daarna voornamelijk auto’s die met Peugeot onderdelen worden vervaardigd. Toch blijven de typische Citroen lijnen en rij-eigenschappen bewaard. Vanaf 2000 produceert Citroen modellen met de C type-aanduiding. In 2009 is ook de DS lijn in de Citroen familie opgenomen. Even later in 2015 gaat DS als apart merk door het leven.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy