Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Ford

Een Ford leasen is een verstandige keuze. Niet alleen omdat Ford al jarenlang alleen maar degelijke auto’s maakt. Maar ook omdat de modellen er goed uitzien. Daarnaast is Ford bij uitstek een rijdersauto. De wegligging en het stuurgedrag van een Ford behoort tot de top.

Ook als leaseauto is Ford een uitstekend merk. Met modellen binnen alle segmenten, biedt Ford een breed scala aan auto’s. Bedrijfswagens en Ford kun je ook zonder problemen in één adem noemen. De Ford Transit is al sinds de jaren ’50 een icoon en ook nu nog is het de standaard voor elk bestelbusje. Dus of je nou kiest voor een Ford Fiesta, een Focus of een Ford Transit. Een Ford leasen pakt nooit verkeerd uit.

  22%
  Ford Transit
  Ford Transit
  22%
  Ford Tourneo
  Ford Tourneo
  22%
  Ford Galaxy
  Ford Galaxy
  22%
  Ford Mustang
  Ford Mustang
  22%
  Ford Mondeo
  Ford Mondeo
  22%
  Ford Edge
  Ford Edge
  22%
  Ford Kuga
  Ford Kuga
  22%
  Ford C-MAX
  Ford C-MAX
  22%
  Ford Focus
  Ford Focus
  22%
  Ford B-MAX
  Ford B-MAX
  22%
  Ford EcoSport
  Ford EcoSport
  22%
  Ford Fiesta
  Ford Fiesta
  22%
  Ford Ka Plus
  Ford Ka Plus

Meer informatie over Ford

Ford Motor Company, zoals het concern volledig heet, maakt al sinds 1906 auto’s. De meest bekende uit die tijd is de Ford Model T. Dat is ook niet gek. De model T met in een tijd van de opkomst van auto’s al meer dan 15 miljoen keer verkocht. Saillant detail; je kon er niet mee een heuvel op vanwege de slecht geplaatste brandstoftank.

Zoals bijna elk merk in de vorige eeuw. Gingen de jaren van de Tweede Wereldoorlog verloren aan het bouwen van militaire voertuigen. In de jaren ’60 en ’70 had Ford het moeilijk, vanwege de opkomst van Europese en Japanse automerken. Voor Ford was dit het moment om auto’s te produceren die geheel op de Europese markt gericht waren.

Na een periode van slechte verkopen en moeilijke tijden, kreeg Ford in het begin van de 21e eeuw weer grip op de markt. Onder andere de Fiesta en de Focus waren en zijn in Europa succesvol.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy