Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Peugeot

Een Peugeot leasen is een goede keuze als je ruimte en design hoog in het vaandel hebt staan. Peugeot biedt een ruim aanbod aan modellen, van voordelig en compact, tot executive en ruim.

In het a-segment is Peugeot al jaren erg sterk, ook in de lease. In de jaren ’90 was de 106 een erg populaire auto. Voordelig maar toch een uitstekende auto. Op deze filosofie bouwden ze voort met de 107 en de 108. Al sinds jaren de benchmark voor de compacte auto’s.

In het huidige autolandschap biedt Peugeot moderne zuinige auto’s, met een typisch Frans vooruitstrevend design. Hierdoor is de Peugeot 308SW een regelrechte hit in de lease. Wil je een Peugeot leasen? Dan is Mobility Service Nederland je graag van dienst. Regelmatig hebben wij meerdere Peugeots op voorraad en kun je al binnen een week de weg op met jouw favoriete Peugeot.

De volgende modellen van Peugeot kun je bij ons leasen:

  22%
  Peugeot Boxer leasen
  Peugeot Boxer leasen
  22%
  Peugeot Expert leasen
  Peugeot Expert leasen
  22%
  Peugeot Partner leasen
  Peugeot Partner leasen
  22%
  Peugeot Bipper leasen
  Peugeot Bipper leasen
  4%
  Peugeot iOn leasen
  Peugeot iOn leasen
  22%
  Peugeot 2008 leasen
  Peugeot 2008 leasen
  22%
  Peugeot 5008 leasen
  Peugeot 5008 leasen
  22%
  Peugeot 3008 leasen
  Peugeot 3008 leasen
  22%
  Peugeot 508 leasen
  Peugeot 508 leasen
  22%
  Peugeot 308 leasen
  Peugeot 308 leasen
  22%
  Peugeot 208 leasen
  Peugeot 208 leasen
  22%
  Peugeot 108 leasen
  Peugeot 108 leasen

Meer informatie over Peugeot

Peugeot is veel meer dan een automerk alleen. Nog voordat er überhaupt ooit een auto op de weg was gezien, bestond het merk al. Peugeot stond in 1810 bekend om het maken van staal voor gereedschappen en onderdelen voor horloges.

Het was pas in 1889 dat Peugeot een driewieler onthulde en zich definitief ging mengen in de automotive markt. Peugeot werd echter niet alleen een concurrent voor andere merken, maar ook voor zichzelf. Er ontstond namelijk onenigheid in de Peugeot-familie, waardoor er meerdere bedrijven met dezelfde merknaam ontstonden. Het gevolg was dat Peugeot niet alleen meer bekend stond om staal, onderdelen voor horloges en auto’s, maar ook om fietsen en motorfietsen.

Pas na de tweede wereldoorlog werd Peugeot echt bekend om de productie van personenauto’s. In die perdiode ging Peugeot zich mengen in verschillende soorten autosport. De 404, de 504 en later de 205 staan bekend als uitstekende rallyauto’s en hebben meerdere prijzen in de wacht gesleept.

De Peugeot 205 is voor het merk een belangrijk model geweest. De productie van de 205 was de laatste strohalm voor Peugeot, dat destijds in zwaar weer verkeerde. Het model bleek een groot succes en luidde de periode van succesvolle compacte Peugeots in. Tot op de dag van vandaag doet Peugeot het erg goed in dit segment.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy