Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Seat

Seat leasen?

Als onderdeel van de VAG-groep, is Seat uitgegroeid tot een populair leasemerk in Nederland. Naast een breed scala een modellen, biedt Seat een stukje sportiviteit die bij veel merken tegenwoordig niet meer te vinden is. Vlotte lijnen en rijplezier hebben bij de Spaanse merk altijd hoog in het vaandel gestaan.

Ben je op zoek naar een Seat voor in de lease? Dan kun je kiezen uit de kleinste, de Mii, een ruimte gezinsauto zoals de Seat Alhambra en alles daartussen. Bovendien is het lage prijskaartje een belangrijke factor bij Seat. Dit maakt het merk voordelig in de lease. Ben je voornemens een Seat te leasen? Kies dan één van onderstaande modellen en vul het offerteformulier in. Wij nemen graag contact met je op om jouw Seat te regelen.

Hieronder een overzicht van alle Seat modellen die je bij Mobility Service Nederland kan leasen.

  22%
  Seat Ateca leasen
  Seat Ateca leasen
  22%
  Seat Alhambra leasen
  Seat Alhambra leasen
  22%
  Seat Leon leasen
  Seat Leon leasen
  22%
  Seat Toledo leasen
  Seat Toledo leasen
  22%
  Seat Ibiza leasen
  Seat Ibiza leasen
  22%
  Seat Mii leasen
  Seat Mii leasen

Meer informatie over Seat

Het is goed aan de benaming van de modellen te zien; Seat kent zijn oorsprong in Spanje. In 1953 werd de eerste Seat geïntroduceerd. De Seat 1400. Na een aantal jaren en redelijke successen, ging het merk modellen produceren onder de licentie van Fiat. Zo bestaan er naast de Fiat 600, 850, 124 en 127 ook Seat auto’s met dezelfde modelnamen.

Overigens kwam Seat niet eerder dan 1983 naar Nederland. In die tijd ging Seat ook weer eigen modellen produceren. In 1984 rolde de eerst Ibiza van de band. Een model die we nu nog steeds kennen. De introductie van de Ibiza betekende een succesvolle periode voor het merk.

In 1986 heeft Volkswagen Seat overgenomen en in ’91 werden de eerste modellen geproduceerd die al verwantschap hadden met modellen uit de Volkswagen familie. Tot op de dag van vandaag produceert Seat sportieve auto’s die binnen de Volkswagen groep een doelgroep moet aanspreken die ze met de andere merken niet bereiken. Dit is het merk met de Seat Ibiza en de Seat Leon uitstekend gelukt.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy