Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Skoda

Kies je voor een Skoda in de lease, dan kies je voor een goede Duitse auto met een Tsjechisch sausje. Voor veel Skoda-rijders is maar één ding belangrijk: degelijkheid. Een Skoda moet het altijd doen, goed rijden en ruimte bieden. Al vele jaren doet Skoda precies dat. Niet gek dus dat het merk uit de VAG-familie het al jaren goed doet in de lease.

Wil je een Skoda leasen? Neem dan contact op met Mobility Service Nederland. Wij helpen je graag verder, of je nou op zoek bent naar een nieuwe Skoda of een jong gebruikte. Een Skoda leasauto regelen wij voor jou!

Je kan de volgende Skoda’s bij ons leasen:

  22%
  Skoda Superb
  Skoda Superb
  22%
  Skoda Kodiaq
  Skoda Kodiaq
  22%
  Skoda Yeti
  Skoda Yeti
  22%
  Skoda Octavia
  Skoda Octavia
  22%
  Skoda Rapid
  Skoda Rapid
  22%
  Skoda Fabia
  Skoda Fabia
  22%
  Skoda Citigo
  Skoda Citigo

Meer informatie over Skoda

Skoda is lang geen onderdeel geweest van het Volkswagen concern. Pas sinds 1991 hoort het bij de VAG-Groep. Daarvoor heeft het merk meerdere, verschillende periodes doorgaan.

Skoda is ontstaan uit een fusie van Skoda en L&K. Voor deze fusie produceerde Skoda groot industrieel materiaal, zoals scheepsmotoren, verschillende onderdelen voor de spoorwegen en vliegtuigmotoren. Voornamelijk voor de tweede wereldoorlog was het merk erg sterk in het produceren van luxe en degelijke personenauto’s. De Skoda Popular reed in een promotiestunt zelfs heen en weer naar India.

Na de tweede wereldoorlog, kwam het merk onder druk te staan door het slechte economische klimaat van Oost-Europe. Zo was het tijdelijk zelfs noodzakelijk om hout te gebruiken als onderdeel in het chassis van een aantal modellen. Het merk verloor in deze periode het kenmerk degelijkheid in rap tempo. Een periode van slechte verkoopcijfers en financieel malaise was onafwendbaar, en het was pas na het vallen van het ijzeren gordijn dat het merk weer enig toekomstperspectief had. Volkswagen toonde namelijk interesse. De Skoda Felicia, die in 1996 werd opgevolgd door de Fabia, was de laatste zelfstandig ontworpen Skoda.

Alle daaropvolgende modellen hebben de typische VAG-uitstraling die we inmiddels allemaal goed kennen. Daarnaast is het merk ontzettend opgebloeid sinds de inmenging van Volkswagen en is het kenmerk degelijkheid bij Skoda weer in ere hersteld.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy