Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Volvo

Wil je een Volvo leasen? Dan ben je bij Mobility Service Nederland aan het goede adres. Of je nou een V40 wil leasen, kiest een V60 of een ander model. Mobility Service Nederland is de juiste leasemaatschappij. Niet alleen omdat we een scherp, passend aanbod kunnen doen maar ook vanwege onze jarenlange ervaring met Volvo’s in de lease.

Veilig en betrouwbaar met een uniek design. Daar staat Volvo synoniem voor. Daarnaast is Volvo bij uitstek een goede leaseauto. Vanwege de goed zittende stoelen, het rustige interieur en het overzichtelijke instrumentarium, stap je na elke rit uitgerust uit de auto.

De volgende Volvo’s kun je bij ons leasen

  22%
  Volvo XC90 leasen
  Volvo XC90 leasen
  22%
  Volvo S90 leasen
  Volvo S90 leasen
  22%
  Volvo V90 leasen
  Volvo V90 leasen
  22%
  Volvo XC60 leasen
  Volvo XC60 leasen
  22%
  Volvo S60 leasen
  Volvo S60 leasen
  22%
  Volvo V60 leasen
  Volvo V60 leasen
  22%
  Volvo V40 leasen
  Volvo V40 leasen

Meer informatie over Volvo

Volvo is een bedrijf met meerdere uiteenlopende disciplines. Het bedrijf produceert naast auto’s, bussen en vrachtwagens ook onderdelen voor de scheepvaart. In een later stadium is Volvo opgedeeld in meerdere aparte bedrijven, waarvan de Volvo Car Corporation er één van is.

De meest bekende link met Nederland is misschien wel de overname van de autodivisie van DAF. De Nederlandse auto werd na de overname geproduceerd door Volvo. Later zou de opvolger van de Volvo 343 worden geproduceerd. Een auto die grotendeels door de DAF 77 is geïnspireerd. In 1999 werd Ford eigendom van de Volvo autodivisie. Iets meer dan 10 jaar later werd het automerk alweer verkocht aan het Chinese Geely.

Volvo staat de afgelopen jaren bekend als stijlvol en uniek model. Door de historie heen, staat het merk echter vooral bekend om zijn veiligheid. Wist je bijvoorbeeld dat Volvo de driepuntsgordel en ABS heeft uitgevonden?

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy