Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autoliefhebber? Schrijf je in voor onze

12 mei 2017

Op dinsdag 16 mei 2017 organiseren wij, als overburen van Groningen Airport Eelde, een GRQ Zomerborrel. Dit doen wij om meerdere redenen, onder andere omdat wij als goede buur Airport Eelde een warm hart toedragen, omdat wij sinds dit voorjaar compleet zelfvoorzienend zijn wat betreft energie dankzij de realisatie van een carport met 150m2 zonnepanelen (en we deze graag officieel willen 'openen'), omdat wij met Mobility Service Finance het allereerste volledig digitale autoleasebedrijf zijn in Europa, om de inschrijvingen voor de Mobility Service Airport Night Run te openen, om een toost uit te brengen op een prachtige zomer, …… en gewoon omdat wij het gezellig vinden!

1 mei 2017

Trots mogen wij melden dat wij hoofdsponsor zijn van de allereerste Mobility Service Airport Night Run! In dit persbericht kun je meer lezen over dit unieke en duurzame evenement. Tijdens de GRQ Zomerborrel op dinsdag 16 mei worden de inschrijvingen geopend!

16 mei 2017

Anderhalf jaar geleden was het 21 oktober 2015, de dag uit Back to the Future waar Marty McFly naar toe reist in z’n DeLorean. Niet alle voorspellingen kwamen nog net niet uit (de dog-walking robot), maar sommige wel zoals de zelf-strikkende schoenen en de 3D VR films. How time flies ...

16 april 2017

In de meeste Europese landen is het niet meer verplicht om een groene verzekeringskaart in de auto te hebben liggen. De politie kan in de centrale registers controleren of de auto is verzekerd. Wij sturen daarom, in navolging van grote verzekeraars, geen groene verzekeringskaarten meer op naar klanten die de autoverzekering bij ons hebben ondergebracht.

13 april 2017

De wet van de remmende voorsprong is al ruim 80 jaar oud, maar ook nu weer ontzettend relevant. Jarenlang is er door Tesla een goed werkend model neergezet voor elektrisch rijden. Nu lijkt het erop dat andere merken aan zet zijn, en gaan onder andere Ford en Volkswagen vol inzetten op elektrisch rijden. Bovendien draaien de eerste FastNed installaties break-even. Gaat Tesla zijn voorsprong verliezen?

12 april 2017

Afgelopen week hebben we de Peugeot 3008 uitgebreid mogen testen. De auto van het jaar stond ruim anderhalve week bij ons op de stoep. En dat was geen straf. Het is namelijk geen lelijke auto. Integendeel zelfs; de auto is bijzonder fraai vormgegeven. Is de 3008 in z’n geheel een goede auto en de titel ‘auto van het jaar’ waardig? Dat lees je hier.

15 maart 2017

Het is nog niet zo lang geleden dat Hyundai en Kia voornamelijk bekend stonden om hun ‘budgetvriendelijke’ auto’s. Geen auto’s waar liefhebbers voor naar de showroom gaan, maar praktische auto’s die je van a naar b brachten. Die periode is echter al een tijdje voorbij. Het Koreaanse concern wil voorop meedraaien en meedenken over nieuwe mobiliteit. Het uitbrengen van een volledig eigen geproduceerde elektrische auto staat daarom ook niet op zichzelf.

© 2017 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy