Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autoliefhebber? Schrijf je in voor onze

14 november 2017

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland is gestart met een nieuw online label gericht op het leasen van elektrische auto’s: Mobility Service Electric (MSE). Dit is een logische volgende stap voor de organisatie, passend bij de doelstellingen (om EV-leider in Nederland te worden) en de voorlopersrol op het gebied van elektrische mobiliteit.

1 maart 2018

Wie jarig is trakteert! Wij zijn flink gaan nadenken over hoe we dit wilden vieren. Heel veel ideeën passeerden de revue. Goede en leuke ideeën, bekijk in de video een aantal die het net niet zijn geworden. Vanwege ons 10-jarig bestaan hebben wij dit jaar 10 x 10 speciale aanbiedingen alleen voor onze klanten. Deze maand kun je tegen een extra voordelig tarief de Nissan Leaf leasen.

23 oktober 2017

Heb jij een leasecontract waarin winterbanden zijn opgenomen? De temperaturen dalen weer, plan daarom nu een afspraak in om jouw zomerbanden te laten vervangen door winterbanden!

18 september 2017

Alle verwachtingen werden werkelijk overtroffen, tijdens de allereerste editie van de Mobility Service Airport Night Run op zaterdag 16 september 2017. We zijn dan ook ontzettend trots op onze bijdrage aan het evenement.

11 september 2017

Per 1 september 2017 is Casper van Vulpen gestart als Commercieel Manager bij het snelgroeiende online label voor financial lease: Mobility Service Finance, onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland. Hiervoor was Casper werkzaam als manager Sales & Marketing bij XPOfleet.

6 juli 2017

Met een elektrische auto op vakantie is niet optimaal. De meeste elektrische modellen zijn klein en ondanks dat de actieradius van de meeste EV’s steeds beter wordt, is om de 200 kilometer ruim een uur stoppen geen gewenste situatie in het buitenland. Bovendien is opladen in een groot aantal landen nog niet zo goed geregeld als in Nederland. De oplossing? Een vervangende diesel- of benzineauto in de vakantieperiode!

19 juni 2017

‘Stel dat de Gigafactory hier komt, zou je er dan willen werken?’ Het team van bestuurders en ondernemers achter de Top Dutch-campagne gaat alvast personeel werven voor Tesla’s energiebedrijf. Vandaag begint een campagne. Met deze actie wil Noord-Nederland zich nogmaals actief bij Tesla aanmelden als enthousiaste regio, als eerste keuze voor hun Europese Gigafactory.

15 juni 2017

Tot de dag van vandaag kun je als zakelijke rijder bijna nergens terecht voor een gezonde dosis informatie omtrent autolease. Daarom heeft Mobility Service Nederland Leaseblog.nl in het leven geroepen. De website die zich geheel richt op alles wat met autolease te maken heeft.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy