Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onze

Mobility Service Nederland gaat van start met Mobility Service Electric
Zakelijk elektrisch leasen
14 november 2017

Mobility Service Nederland lanceert een nieuw online label specifiek gericht op elektrische auto’s. Dit past goed bij de ambities die het bedrijf heeft op het gebied van elektrische mobiliteit.

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland is gestart met een nieuw online label gericht op het leasen van elektrische auto’s: Mobility Service Electric (MSE). Dit is een logische volgende stap voor de organisatie, passend bij de doelstellingen (om EV-leider in Nederland te worden) en de voorlopersrol op het gebied van elektrische mobiliteit.

Algemeen directeur Paul Harms vertelt: “Nu elektrische auto’s steeds goedkoper worden, de actieradius van elektrische auto’s steeds beter wordt en we kunnen spreken van een hele goede laadinfrastructuur in Nederland, gecombineerd met een overheid die de zakelijke rijder fiscaal stimuleert en een toename in het aanbod van elektrische auto’s, is het moment daar voor de doorbraak van elektrisch rijden”.

Met Mobility Service Electric gaat de leasemaatschappij verder dan alleen het leasen van elektrische auto’s. De organisatie positioneert zich nadrukkelijk als expert op het gebied van elektrische mobiliteit. Het neerzetten van een apart label past hierbij.

De website van Mobility Service Electric is helemaal ingericht op elektrische mobiliteit. Weet je nog niet welke elektrische auto bij jou past? Dan kun je gebruik maken van de keuzehulp, waarbij door het beantwoorden van enkele vragen, de meest geschikte elektrische auto’s worden weergegeven.

Elektrische auto’s kunnen met elkaar worden vergeleken op actieradius, op laadtijd, op levertijd en op leasetarief. Websitebezoekers kunnen online hun elektrische auto samenstellen en zien meteen de leasetermijnen in beeld. Het aanbod van elektrische auto’s zal in 2018 verder worden uitgebreid.

Doordat alle medewerkers van Mobility Service Nederland in een auto met een stekker rijden, zijn zij allen tevens ervaringsdeskundigen. Zij weten als geen ander door praktijkervaringen wat er komt kijken bij elektrisch rijden en kunnen klanten hierdoor optimaal adviseren.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy