Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onze

Mobility Service Nederland introduceert Leaseblog.nl
15 juni 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tot de dag van vandaag kun je als zakelijke rijder bijna nergens terecht voor een gezonde dosis informatie omtrent autolease. Daarom heeft Mobility Service Nederland Leaseblog.nl in het leven geroepen. De website die zich geheel richt op alles wat met autolease te maken heeft.

Alles over autolease

Al enige tijd liepen we met het idee om leaseblog.nl te lanceren. Want waardevolle informatie voor de leesrijder is wel te vinden, maar niet uitgebreid en gebundeld op één website. Met Leaseblog.nl proberen we altijd met de zakelijke kant van autorijden in het achterhoofd, informatie te delen. Dat oude in dat autotests altijd beoordeeld zullen worden vanuit zakelijk oogpunt. Je moet dan denken aan praktische zaken als een berekening van de maandelijkse bijtelling.

Leren van de praktijk

Naast tests, tips en blogs bieden we ook ruimte voor gastschrijvers uit onze eigen klantenkring, maar ook ver daarbuiten. Het doel is om informatie te bieden over zakelijke mobiliteit. Hoe een ander bedrijf daar mee om gaat, kan waardevolle informatie opleveren!

Autonieuws voor elke autogek

Verder houden we elke autogek graag op de hoogte van het laatste autonieuws uit binnen- én buitenland. Nieuwe informatie over een Tesla, of een review van de nieuwste Volkswagen? Je kan het allemaal vinden op Leaseblog.nl

 

 

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy