Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onze

Nieuwe Commercieel Manager Mobility Service Finance
Casper van Vulpen
11 september 2017

Casper van Vulpen commercieel manager

Per 1 september 2017 is Casper van Vulpen gestart als Commercieel Manager bij het snelgroeiende online label voor financial lease: Mobility Service Finance, onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland. Hiervoor was Casper werkzaam als manager Sales & Marketing bij XPOfleet.

 

Verdere groei van het volledig digitale financial lease label

Binnen Mobility Service Finance gaat Casper leiding geven aan de verdere groei van het in korte tijd zeer succesvol geworden label. Algemeen directeur Paul Harms: “Casper heeft in relatief korte tijd indrukwekkende online sales & marketing en automotive ervaring opgedaan. Samen met zijn natuurlijke en welgemeende aandacht voor wat er werkelijk bij B2B-klanten speelt, de ideale mix om het MSF online portaal nog harder te laten groeien tot de nieuwe standaard in digitale serviceverlening”.

 

 

Over Mobility Service Finance

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland is begin 2017 gestart met een nieuw online label voor financial lease: Mobility Service Finance. In de korte periode dat het bedrijf actief is, zijn al ruim 250 garagisten aangesloten bij het platform en worden er ruim 10.000 personenauto’s en bedrijfswagens geadverteerd.

Uniek is dat alle achterliggende processen bij Mobility Service Finance volledig gedigitaliseerd zijn. Ook de kredietgoedkeuring verloopt geheel automatisch. Dit betekent dat een MKB’er en de leverende garagist binnen 5 minuten uitsluitsel heeft over de aanvraag van het financial leasecontract. Hiermee is MSF het eerste autoleasebedrijf in Europa dat van A tot Z volledig gedigitaliseerd is.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy