Mobility Service Nederland
Leasen met voorrang? Bel direct 050 - 304 80 40

Autogek? Schrijf je in voor onze

Tweede editie Mobility Service Airport Night Run
27 juni 2018

Vanaf donderdag 28 juni om 12.00 uur kun je je weer inschrijven voor de Mobility Service Night Run! Na het fantastische succes van vorig jaar met maar liefst 2.300 deelnemers, hebben wij er ook dit jaar voor gekozen om ons als hoofdsponsor te verbinden aan de Mobility Service Night Run. Groningen Airport Eelde en de naastgelegen bossen zijn wederom het decor van de bijzondere Night Run die zaterdagavond 15 september plaatsvindt. Het parcours is ongeveer 10 km lang waarbij het op de dag zelf mogelijk is een kortere afstand te kiezen van 7,5 km of 5 km. Enthousiastelingen kunnen zich vanaf donderdag inschrijven via de website www.airportnightrun.nl.

Deze bijzondere run is een absolute must voor deelnemers die meer beleving, spanning en vernieuwing willen ervaren in een hardloopevenement. Vorig jaar stonden maar liefst 2.300 deelnemers aan de start en de organisatie verwacht dat dit aantal komende editie verder zal groeien. Langs het parcours staan diverse muziekpunten en wordt voor entertainment verzorgd. Na afloop is een heuse afterparty. Daarnaast is het ook mogelijk voor (loop)groepen om zich in te schrijven en worden er speciale business numbers aangeboden.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.airportnightrun.nl. Alle deelnemers ontvangen bij inschrijving een headlight. De verwachting is dat de animo voor dit evenement groot zal zijn. Wacht daarom niet te lang met inschrijven om teleurstelling te voorkomen.

Volg de Airport Night Run® ook op FacebookTwitter en Instagram. Klik op de afbeelding om te promo te bekijken.

Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl

© 2018 Mobility Service Nederland – Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Policy